Praktisch

Z

Reservatie

Om een vakantiewoning te reserveren kunt u het reservatieformulier gebruiken. Door het voorschot over te maken, maakt u de reservering definitief. Het overige bedrag en de waarborg vragen wij 14 dagen op voorhand te storten.

Parkeren

Parkeren kunt u direct aan de vakantiewoning. Er is ook 1 garage voorzien. En tevens een afgesloten ruimte voor fietsen of motoren.

Tuinmeubilair

De woning kan beschikken over voldoende tuinmeubilair, een barbecue, 2 ligstoelen en een parasol. Het meubilair mag naar goeddunken verplaatst worden, maar moet op het einde van het verblijf terug op de oorspronkelijke plaats gezet worden. In de keuken vind je alle materialen voor de barbecue. De afgekoelde (!) kolen mogen bij het restafval. Laat de barbecue proper achter voor de volgende gasten!

Aankomst- of vertrek uur

Aankomst tussen 16 en 18 uur en vertrek tussen 9 en 10 uur.

Als u het aankomst- of vertrek uur wil wijzigen kan dit enkel na duidelijk overleg met ons.

Waarborg

14 dagen na het verblijf wordt uw waarborg teruggestort. Controleer bij de aankomst of alles in orde is, zo-niet kunt u het ons melden op het GSM-nummer.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak wordt verzorgd. Van huurders wordt verwacht dat zij alle materialen terug opbergen, de kamers opgeruimd en bezemschoon achterlaten. De keuken en zijn inventaris moet opgeruimd en schoon zijn, let daarbij vooral op kookplaat, koelkast, potten en pannen. Vuilbak en -bakjes dienen leeggemaakt te worden. Volg daarbij de sorteerinstructies goed op.

Beddengoed

Elk bed heeft een kussen en een dekbed, de tweepersoonsbedden zijn 1.40m breed (behalve tweepersoonsbed van 1m60 in 4e slaapkamer) en hebben een dubbel dekbed. Ook het stapelbed heeft een kussen en dekbed.

Het is verplicht onderlaken, kussensloop en dekbedovertrek te gebruiken. U mag zelf uw beddengoed meebrengen of u kunt het bij ons huren aan € 7,- per persoon, per verblijf.

Huisdieren

U hebt een huisdier dat u niet wil achterlaten? Enkel na bespreking met ons kan een goed opgevoed dier mee. Het mag dan enkel op de benedenverdieping vertoeven, niet op de meubels zitten en moet een vlooienband dragen. Er mogen geen uitwerpselen achtergelaten worden in de tuin!
s

Rookverbod

Binnen mag niet gerookt worden. Het ganse gebouw is beveiligd tegen brand en heeft rookmelders. Laat ook buiten geen peuken achter!
i

Aansprakelijkheid

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade, welke is ontstaan tijdens het verblijf op zijn terrein, behalve wanneer die het gevolg is van een grove tekortkoming, die hem is aan te rekenen. Het gebruik van de speeltuin is op eigen risico.