Omgeving

Wie van spelen houdt, kan zijn ding doen in een veilige omheinde omgeving. Er is een trampoline en voor de allerkleinste is er een zandbak met speeltjes. In de binnenspeelruimte staat er een pingpongtafel en allerlei speelgoed, in de winter is een slee voorzien.

Het dorp Manderfeld

Manderfeld is een rustig dorp gelegen in de Hoge Ourvallei in de omgeving van St. Vith.

Ver van alle industrie en drukte is dit een ideale uitvalbasis voor mooie wandelingen en fietstochten in dit heuvelachtig landschap. Bossen, weiden, heuvels en vergezichten wisselen elkaar af en de stilte wordt alleen verstoord door kabbelende beekjes die de Our bevoorraden.

Hou je van watersport, dan kan je je uitleven in het meer van Butgenbach (10 km) of Kronenburgmeer (8 km). In de winter kan je langlaufen in Manderfeld. Alpineski in Weisser Stein (15 km) of in Schwarzen Mann 15 km. Voor de woning vertrekken verschillende wandeltoeren, alsook voor de wielertoerist zijn er verschillende uitdagingen. Met het gezin kan je fietsen over oude treinbeddingen (ravel) max stijging is 3°. In Hellenthal is er een leuke dierentuin met vogelenshow. Tevens is Monschau 30 km, de Moezel 90 km en Phantasialand 45 min. niet zo ver.

We geven je alvast enkele links mee om je vakantie te plannen.